Fitness Søllested tilbyder indoor cycling (Spinning). Vi har i alt 12 body bike smart+ cykler, de måler WATT og RPM .

Pris se under priser eller indmeldelse. 

Man betaler for at gå på dette hold og så kører man en gang om ugen i ca.3 månder.

Instuktøre: Anne Louise Jørgensen. Mie Dyrløv Hansen, Brian Engberg Nielsen

Hvad er Indoor cycling

Konditionstræning i hold på specialkonstruerede cykler, som kan indstilles til den enkelte deltager.
Bike er træning til god musik, hvor du får sved på panden, men samtidig er spinning en af de træningsformer, der er mest skånsom for både knæ, ankler og ryg.
Der køres forskellige intervaller, hvor man står, sidder, spurter, kører op ad bakke, lige ud m.m., til musik og bliver guidet af en instruktør.
Du styrer selv, hvor hårdt det skal være, fordi du selv regulerer belastningen på cyklen, men instruktøren instruerer dig, om du skal stå eller sidde samt, hvor du skal ligge i forhold til din puls og intensitetsskala. Dette medfører, at du bliver presset og får optimalt udbytte af træningen.
Bike er primært kredsløbstræning – træning, der øger og forbedrer transporten af ilt og næringsstoffer rundt i kroppen samt styrker hjerte- og lungefunktionen og dertilhørende kredsløb.
Du opnår effektivkonditionstræning, som øger forbrændingen, uden at det stiller krav til koordinationsevne, hvilket medfører at spinning er en inspirerende og sjov træningsform, som blandt andet forbedrer din udholdenhed.
Husk rigelige mængder vand samt et lille håndklæde.