Squash banen 2024

Periode 1. Jan - 31. Dec
Beskrivelse

Booking af squash banen er kun for medlemmer af Squash. 

Når du har meldt dig ind som medlem, kan du booke banen så ofte, som du har lyst. Du booker ved at følge flowet herunder. Systemet vælger automatisk dig som booker, men du skal angive hvem du spiller sammen med. Du kan nøjes med fornavn, du behøver ikke at taste mail adresse. Du skal indtaste fødselsdag på din makker, men skriv bare 01.01.2001 eller lign.  

Når du er tilmeldt som medlem, får du en personlig kode, som du kan benytte til at åbne døren i Squash Hallen med.

Kontakt Stine på tlf. 23840592 (send en sms) for oprettelse af denne kode. Koden oprettes, når du har meldt dig ind og betalt kontingent. Du skal beregne et par dages ekspeditionstid for udlevering af din personlige kode. Imellemtiden kan du få en engangskoden til døren, så du kan komme igang med det samme. 

Husk at du aldrig må dele koder med andre - vi har tracking på døren og videoovervågning i hallen, så vi kan altid se, hvem der låser sig ind og benytter banen. 

NB, vi har lidt udfordringer med systemet i øjeblikket og arbejder på at få det ændret. Men pt er du nødsaget til at indtaste dine kortoplysninger for at kunne booke banen. Prisen er sat til 0 kr, så du vil IKKE opleve at der bliver trukket på dit kort (heller ikke en postering på 0 kr) Vi ved, at det ikke er optimalt set up, og vi arbejder på at få det ændret, men indtil da håber vi for forståelse. 

Trin 1/5: Vælg bookingtype

Book banen for
Spiller variation

Trin 2/5: Vælg din banebooking

Udfyld informationen i trin 1 for at se tilgængelige baner og tidspunkter

Trin 3/5: Deltager information

Udfyld informationen i trin 1 for at udfylder deltager information

Trin 5/5: Kontakt information & Gå til kurven

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.